Welpen en Kabouters

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom bij de welpen of kabouters en speel mee in de jungle of Bambilië!

Welpen

Jongens van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle. Samen met de figuren uit Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.

De welpen draaien op Zaterdag tussen 10.00h en 12.00h

 

Kom je gezellig meekijken? Klik op "kom kijken bij een groep" en we nemen snel contact met je op.

Voor alle vragen over de welpen, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kabouters

Meiden van 7 tot en met 11 jaar spelen in Bambilië. Samen met de figuren uit de wereld Bambilië beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de kabouters hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.

De Kabouters draaien op Zaterdag tussen 10.00h en 12.00h
 

Kom je gezellig meekijken? Klik op "kom kijken bij een groep" en we nemen snel contact met je op.

Voor alle vragen over de kabouters, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk hier wat de kabouters mee maken!